Alfalfa Shaklee Melegakan Keputihan Yang Menyeksakan Si Gadis

As salamualaikumkeputihan dan servik

Keputihan dan wanita adalah perkara yang tidak dapat dipisahkan dan ia amat menyeksakan si penghidap keputihan ini.. Tapi adakah kita wanita ingin terus dihimpit dengan masalah keputihan yang menganggu kesihatan kita keseluruhan dan yang lebih parah lagi bila sang suami mula menegur dan mengutuk masalah keputihan yang anda alami kan??

Adakah anda masih tersenyum lebar dengan keputihan yang semakin teruk dan membiarkan ia berlalu pergi sehingga ada perhubungan dalam rumah tangga yang retak seribu disebabkan masalah ini?? Jawapannya ada pada anda wahai wanita.. Hargailah diri anda utamakan kesihatan anda dalaman dan luaran kerana ia anggota berharga seorang wanita.

APA ITU KEPUTIHAN?

Masalah keputihan adalah lelehen berwarna kuning, krim atau kelabu yang keluar daripada faraj wanita dan ia adalah merupakan gangguan daripada sistem reproduksi wanita yang sering diabaikan oleh kebanyakkan wanita. Kajian yang dijalankan menunjukkan hampir 75% wanita di dunia mengalami masalah keputihan disebabkan aktiviti seksual mereka. Apa yang lagi membimbangkan keputihan merupakan satu simptom kepada penyakit kanser serviks.

Terdapat juga wanita yang menganggap keputihan adalah perkara biasa sebelum mereka kedatangan haid. Sebagai wanita anda perlu peka kepada keadaan diri anda sama ada lendir yang keluar daripada faraj anda lendiran sebelum haid. Keputihan umumnya berlaku disebabkan jangkitan bakteria dan mikroorganisma lain yang hidup dalam vagina dan di bibir vagina anda. Emmm, bila bakteria ni membiak pastinya anda yang mengalami akan berasa tidak selesa dan gatal-gatal di bahagian vagina.

Emmmm risau kan kalau keputihan menjadi-jadi sehingga boleh menyebabkan penyakit kan? Nur pun dulu ada keputihan walaupun tidak teruk dan tidak kerap tetapi bila keputihan tu ada rimas, gatal dan kena tukar pantyliner kerap la kan.. Kebetulan ketika Nur scroll fb ternampak iklan rawatan keputihan apa lagi terus lah pm untuk beli produk ni.. Nak kenal dengan produk ni??

alfalfa atasi keputihan

Tadaaaa.. inilah supplemen yang Nur amalkan bagi mengelakkan masalah keputihan yang dialami.. Tahu tak produk ni?? takkan tak tahu ramai yang menggunakan produk ini untuk mengatasi masalah keputihan mereka. Alfalfa merupakan agen antikulat yang membunuh kulat candida penyebab utama kepada masalah keputihan. Bukan itu sahaja tahu ia juga membanu dalam pelbagai masalah seperti kentut vagina, resdung, mengalakkan penghasilan susu dan sebagainya. Malah ia juga merupakan rahsia keintiman seorang wanita…

Tahukah anda Alfalfa shaklee dihasilkan daripada tumbuhan terbaik yang mempunyai kandungan zat yang diperlukan oleh tubuh setiap hari. Alfalfa ini mengandungi phytoestrogens yang berfungsi seperti kacip Fatimah, Oleh itu ia dapat membantu dalam “hubungan” suami isteri(enhance libido). Selain itu Alfalfa juga membantu :

  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan
  • Memberi kelegaan ketika haid
  • Baik untuk masalah alergik & ekzema
  • merawat asma
  • membesarkan dan mengangkan payu dara
  • meningkatkan stamina lelaki

Haaaa anda rasa ingin mencuba dan lari daripada masalah keputihan yang berpanjangan apa lagi hubungi saya segera..

Peringatan !!

Pesakit SLE tidak digalakkan ambil, digalakkan untuk mendapatkan nasihat doktor perubatan

Digalakkan mengambil air masak dalam kuantiti yang banyak..

Wauuu memang seronok kan dengan hanya satu pil boleh membantu mengatasi pelbagai masalah penyakit yang dialami seseorang.. Berminat hubungi saya :

Noraliza Binti Effendy l 014-2639901

3 thoughts on “Alfalfa Shaklee Melegakan Keputihan Yang Menyeksakan Si Gadis

  1. alfalfa memang terbaik untuk atasi masalah dalaman wanita. Ianya sebagai kacip fatimah juga. Jangan lewatkan mengambil Alfafa untuk kesihatan anda. Keputihan penyakit serius dan perlu di atasi segera.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s