Rahsia Pn. Farah Kurus Selepas Bersalin Terbongkar Dengan Set Kurus Shaklee

As salamualaikum

photo_2015-07-07_15-34-25

Di tempat kerja ramai yang membeli penimbang sebelum bulan ramadhan hadir, semua sibuk nak kurus masa bulan puasa ni, tapi dapatkah impian mereka di realisasikan?? Apatah lagi kalau hidangan je penuh atas meja kan? Untuk yang ingin kurus hati kenalah kental kalau boleh tak perlu ke bazar ramadhan.

Walaupun ramai yang berjaya dengan set kurus shaklee tetapi tidak semua mendapatkan hasil yang sama setiap orang mempunyai kesesuaian yang berbeza-beza dengan apa yang dimakan. Sebab itu Nur tertarik dengan pengakuan Pn. Farah yang telah menggunakan set kurus Shaklee untuk menurunkan berat badannya.

Sejak berkahwin dan melahirkan anak berat badan Pn. Farah telah mencecah sehingga 74 kg berbanding ketika zaman muda mudi iaitu 50-52 kg. emmm mesti seluar tak boleh masuk, baju dah ketat lah jawabnya kalau membesar bagai johan kan?

Semua baju tak boleh muat nampaknya kena beli baju barulah.. membazirnya kalau macam ni. Salah ke badan membesar? tak salah kalau rasa badan besar tu sihat, penyakit tak muncul tapi confirm orang berbadan besar tak selesa buat kerja dan selalu penat kan?

photo_2015-07-07_15-36-40

Dengan kesedaran sendiri Pn. Farah telah berusaha mencari jalan untuk menurunkan berat badan beliau selepas bersalin anak kedua dan Pn. Farah memilih set kurus Shaklee. Mulanya mengambil Lechitin, Alfalfa dan ESP beliau berjaya turun berat badan sebanyak 19kg dalam masa sebulan. Sekarang Pn. Farah telah mengamalkan set kurus lengkap untuk badan beliau.

Selain makan set kurus, Pn. Farah turut mengamalkan senaman ringan dan pengambilan air detoks rahsia. Anda kena ingat tanpa mengamalkan gaya hidup sihat dan senaman makanlah ubat kurus apa pun hasilnya pasti tidak seindah impian anda! Untuk kesan yang lebih efektif pengambilan air yang cukup dan mengambil makanan bebas minyak juga membantu misi menurunkan berat seseorang.

Bagi anda yang ingin kurus seperti Pn. Farah perlu diingat jangan salah memilih produk kurus yang membahayakan. Ia umpama dadah yang akan membuat anda cepat kurus. Jadi jangan taksub sangat dengan kurus ye..

Tak percaya apa yang Nur katakan?? anda boleh lihat sendiri pengakuan terbuka Pn. Farah di bawah :

Pn. Farah Yang Kurus

Nampak tak? bila kurus semua orang pandang kan? Anak dah dua pun orang masih fikir Pn. Farah anak dara! Bonus dengan pengambilan set kurus shaklee ni, kulit muka pun semakin nampak berseri dan muda remaja dari usia ko.

Antara testimoni lain yang menyakini set kurus shaklee :

photo_2015-07-07_15-35-07

photo_2015-07-07_15-35-52

photo_2015-07-07_15-33-59Nur yakin ia mampu adalah produk yang mampu dimiliki setiap orang dan produk ini selamat untuk digunakan kerana kandungannya semulajadi. Nak tahu lebih lanjut tentang set kurus dan resepi rahsia mereka-mereka di atas turun seperti yang diimpikan boleh berhubung dengan Nur. Dengan pembelian set kurus Shaklee Nur berikan resepi rahsia!

sms l whatsapp l telegram : 014-2639901

Advertisements

One thought on “Rahsia Pn. Farah Kurus Selepas Bersalin Terbongkar Dengan Set Kurus Shaklee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s