ESP Shaklee Non-GMO Kegemaran Ramai

As salamualaikum semua ok lah petang ni Nur nak kongsi dengan anda tentang ESP keluaran Shaklee yang tidak mempunyai perasa. Syarikat Shaklee menghasilkan produk ESP tanpa perasa adalah bertujuan untuk mengekalkan keaslian rasa sebenar soya yang dihasilkan bukan sebab takut untuk keluarkan kos yang tinggi.

Jadi setakat ni anda faham kenapa soya jenama Shaklee tidak mempunyai perasa strawberi, mocha,pisang, anggur, coklat dan sebagainya. Sememangnya ESP Shaklee merupakan antara produk best seller yang mempunyai permintaan paling tinggi oleh pengguna Shaklee. Apa yang paling penting dalam memilih produk berasaskan soya anda perlu bijak. Bukan saya jual Shaklee saya nak puji Shaklee je ye tetapi hakikatnya Shaklee mengeluarkan produk soya yang terbaik dan berkualiti. 

Kenapa saya katakan ESP Shaklee merupakan produk soya terbaik dan berkualiti?? kerana ESP Shaklee menyediakan 14 gram protein soya Non-GMO yang berkualiti tinggi dan mengandungi semua asid amino yang diperlukan tubuh bagi mengawal proses badan, menggantikan sel-sel dan tisu mati atau rosak dan menguatkan sistem imun badan seseorang.

Kandungan rendah lemak dan bebas laktosa serta kolestrol adalah salah satu penyebab kenapa anda perlu memilih protein soya daripada ESP Shaklee bukan jenama lain. Malah selain asid amino produk ini juga mengandungi vitamin B penting, setengah jumlah kalsium yang diperlukan badan untuk sehari dan mengandungi soya isoflavones.

Ok lah dah kenal serba sedikit tentang ESP Shaklee yang menjadi kegilaan ramai pengguna terutama wanita di luar sana, jom kita ketahui apa sebenarnya soya Non-GMO ni dan apa beza dengan soya biasa. Sebelum tu nak terangkan di sini Shaklee menggunakan soya Non-GMO dalam menghasilkan ESP Shaklee yang terbaik dan berkualiti untuk penggunanya. 

APA ITU SOYA NON-GMO?? 

  • Soya yang digunakan tidak diubah suai secara genetik
  • Dihasilkan menggunakan Indetity Preservation Programme (IPP) di mana kacang soya akan dipantau daripada peringkat memproses menanam sehinggalah kacang soya diproses untuk menghasilkan produk. IPP ini digunakan untuk memastikan tidak ada kacang soya yang akan terdedah dengan perubahan genetik 
  •  Sekiranya anda memilih produk soya GMO anda akan mengalami pelbagai penyakit antaranya alergik dan potensi kanser. Kini terdapat banyak produk GMO yang dikeluarkan dipasaran dan penyakit juga makin meningkat. 
  • Memilih produk protein soya anda perlu bijak dengan memilih produk Non-GMO bagi mengelakkan pelbagai masalah penyakit
  • Diingatkan sekali lagi Shaklee menggunakan soya Non-GMO bagi menghasilkan produk ESP (Energizing Soy Protein) mereka. Jadi untuk pengetahuan anda soya Non-GMO tidak memberi kesan kanser atau alergik kepada pengguna. 

Kerana menggunakan soya Non-GMO dan soya yang berkualiti tinggi menyebabkan permintaan ESP Shaklee sentiasa ada dan bagi mereka yang mengetahui kebaikan produk ini memang tidak akan lepaskan peluang menikmati keaslian soya dan ada yang mencampur soya ini dengan produk tenusu atau minuman kegemaran lain. 

Berminat dapatkan ESP Shaklee Non-GMO ini boleh hubungi Nur sms/whatsapp : 014-2639901

Advertisements

One thought on “ESP Shaklee Non-GMO Kegemaran Ramai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s