Peluang Hamil Meningkat Dengan Set Kesuburan Shaklee

As salamualaikum

Bagi anda yang tengah pusing dan pening mencari cara untuk hamil, tidak salah untuk mencuba pelbagai cara, antaranya set kesuburan shaklee yang terlajak laris.. Dengan izin Allah tidak ada yang mustahil.

Hari ni Nur nak berkongsi dengan anda di luar sana tentang set kesuburan Shaklee istimewa untuk golongan wanita.. Setiap pasangan yang berkahwin pastinya mahukan zuriat sebaik mendirikan rumahtangga namun tidak semua yang bernasib baik apabila sudah bertahun-tahun berkahwin masih belum dikurniakan zuriat.. Nak menjawab soalan orang sekeliling pun dah mati kutu..

Pasti pasangan yang masih belum dikurniakan zuriat tertanya-tanya apa masalah mereka sehingga sukar hamil kan?? Pasangan yang mengalami masalah kesuburan adalah pasangan yang telah berkahwin selama 2 tahun tetapi masih belum dikurniakan zuriat..
Mengikut unjuran kadar kesuburan penduduk Malaysia telah mengalami penurunan yang ketara. Pada 10 tahun lalu kadar kesuburan penduduk Malaysia berada pada tahap 3 tetapi kini hanya pada tahap 2.2 sahaja.. Maknanya masalah kesuburan atau infertiliti mula menjadi satu masalah kesihatan. Kini perkhidmatan infertiliti di sediakan di semua hospital kerajaan mahupun swasta. Malah terdapat pelbagai ubat dan supplemen kesuburan dijual dipasaran untuk golongan yang sukar hamil ini.


Dalam carta pai di atas menunjukkan sebanyak 33% masalah kesuburan adalah berpunca daripada wanita.. Jadi sebagai wanita, kesuburan itu sangat-sangat perlu dititikberatkan dan dijaga kerana kebanyakkan masyarakat akan menunding jari kepada wanita berbanding lelaki apabila terjadi masalah kesuburan atau belum mendapatkan anak..
Hari ini Nur nak bagitahu anda yang masih menunggu untuk mendapatkan zuriat bahawa Shaklee juga mempunyai vitamin atau supplemen untuk wanita bagi mengatasi masalah kesuburan.

Saya suka untuk berkongsi dengan anda kerana ramai  yang telah berjaya hamil dengan mengamalkan Set kesuburan Shaklee ini. TETAPI INGAT SEMUA DENGAN IZIN ALLAH..  Set kesuburan ini adalah yang semua orang mampu milik pendek kata ini adalah set kesuburan bajet untuk wanita.

Kelebihan GLA Kompleks Shaklee

gla-shaklee

  • GLA Kompleks adalah EPO versi Shaklee yang mengandungi gamma-linolenic acid (GLA).
  • GLA Kompleks Shaklee mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh ovari dan sistem reproduksi wanita. 
  • Dapat menyeimbangkan hormon wanita bagi melancarkan kitaran haid. 
  • Membantu menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan wanita.
  • Membantu meningkatkan kesuburan dengan cara membentuk persekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk proses persenyawaan. 
  • GLA Kompleks dapat melegakan simptom PMS/ sengugut.

Kelebihan B Kompleks Shaklee

B-complex-shaklee

  • Mengandungi asid folik yang sangat penting bagi wanita yang merancang untuk hamil.
  • Ia juga diperlukan bagi mengelakkan kecacatan bayi atau janin yang bakal lahir
  • B Kompleks yang diambilsetiap hari mengurangkan tekanan dalam kalangan wanita terutama yang bekerjaya.

Haaa banyak kan fungsi dua produk ni dalam membantu anda untuk hamil?? Nanti Nur update pula set kesuburan untuk lelaki dan set kesuburan premium untuk anda ya.. Untuk hari ini cukup kot Nur cerita tentang GLA Kompleks dengan B Kompleks sahaja.
Berminat nak cuba set kesuburan wanita Shaklee jangan segan-segan nak sms/whatsapp/telegram Nur pengedar sah Shaklee anda cepat-cepat!!! Selain itu anda boleh amalkan :

Advertisements

One thought on “Peluang Hamil Meningkat Dengan Set Kesuburan Shaklee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s